Skip to main content

Noderīga dāvana vīrietim dzimšanas dienā


Dzimšanas diena ir svētki, ko gaida ikviens. Dzimšanas dienai ir jābūt prieka piepildītai – tā ir diena, kad svinam savu dzīvi un novērtējam visu, ko esam sasnieguši. 

Dzimšanas dienas gaviļniekam šī diena noteikti ir viena no labākajām visa gada garumā. Tomēr jubilāra tuviniekiem un draugiem – iespējams gatavošanās šai dienai ir satraucoša. Lai arī dāvanu dāvināšana ir skaists un personisks notikums, saprast, kas ir tā labākā dāvana vīrietim dzimšanas dienā un kur to atras – tas var bū sarežģīti. 

Šajā rakstā esam izveidojuši noderīgas dāvanu idejas vīrietim, kas noteikti tiks novērtētas un iepriecinās gaviļnieku svētkos.

1. 4Speed - moto veikala dāvanu karte

Pirmais nosacījums, kas jāņem vērā meklējot dāvanu vīrietim, ir viņa iemīļotais hobijs. Ja viņš labprāt nodarbojas ar kādu sporta veidu, atpūtas baudīšanu makšķerējot vai, piemēram, pat piedaloties kādās sacensībās – dāvana ir skaidra. 

Ja tu uzdāvināsi viņam kaut ko, kas spētu attīstīt viņa hobija prasmes, papildināt vai nomainīt uz jaunāku ekipējumu, viņš būs sajūsmā. 

Par piemēru pieminēsim moto sporta aizraušanos. Meklējot hobijam dāvanu, ērtākais veids ir iegādāties tam paredzētu dāvanu karti. Tāda veidā dāvanas saņēmējs pats sev nopirks nepieciešamo. Visiem tomēr skaidrs, ka hobija cilvēks tikai pats zina, kas viņam ir nepieciešams. 

Ja vīrietis aizraujas ar moto sportu, tad lieliska dāvana viņam ir 4Speed moto ekipējums. Šis noteikti nav no lētākajiem hobijiem, tāpēc šī dāvana tiks novērtēta.

2. Restorāna apmeklējums


Dzimšanas dienas svinības nav iespējams iedomāties bez svētku galda, kam apkārt ir saaicināti ciemiņi – visi tuvinieki un draugi. Taču, iespējams, šogad rūpēties par ēdiena sagatavošanu vienkārši nav vēlmes. Vai arī vēlies ar savu mīļoto vīrieti nosvinēt viņa dzimšanas dienu divatā. Abos gadījumos lielisks risinājums ir restorāna apmeklējums kā dzimšanas dienas dāvana. 

Restorāna apmeklējums tomēr var izvērsties par lielisku vakaru jebkurā kompānijā. Tas ir iemesls skaisti sapucēties, iziet ārā no ierastā mājokļa vides, satikt sen nesatiktus draugus un paziņas, nodoties nesteidzīgām sarunām un pat atklāt vēl neizjustas garšas. 

Īpaši oriģināla ideja būs Restorāni Rīgā dāvanu karte. Tā ir vienīgā dāvanu karte visā Latvijā ar iespēju viesoties dažādos restorānos. Šī dāvanu karte apvieno ap desmit dažādiem Rīgas restorāniem, līdz ar ko saņēmējs pats varēs izvēlēties uz kuru restorānu doties.

3. Knockout Barber Shop dāvanu karte


Nav noslēpums, ka arī vīriešiem patīk pucēties un kopt savu ārējo izskatu. Mūsdienās tā ir viena no vīrišķības pazīmēm, kas ir iemesls tam, ka Knockout Barber Shop ir kļuvis par vīriešu kopienu. Tas ir kas vairāk par frizieri vai pakalpojumu sniedzēju. 

Darbā tiek izmantoti labākie instrumenti un par vīrieša ārējo izskatu parūpēsies pieredzējuši profesionāļi, kas savas prasmes attīstījuši balstoties uz gadsimtiem ievērotām barbershop tradīcijām gan griezumā, gan skūšanā. Šī ir piemērota dāvana vīrietim dzimšanas dienā, jo tā ne vien uzlabos viņa ārējo izskatu, bet arī pašsajūtu. 

4. GoPro kamera


Vīrietim, kuram patīk doties dažādos interesantos piedzīvojumos un iemūžināt redzēto, noteikti piemērota dāvana būs kamera. Ja īsti nezini, vai viņam patīk fotografēt vai nē, to pavisam vienkārši var noskaidrot caur viņa sociālajiem tīkliem. Ja vīrietim patīk veidot attēlus, tad viņam droši vien arī patīk ar tiem dalīties. 

Kamera, kas spēj gan fotografēt, gan filmēt, ir GoPro kamera. Ar to var ērti filmēt dažādas sportiskas aktivitātes, kalnos kāpšanu, slēpošanu, skriešanu, riteņbraukšanu. 

Iespējams nofilmēt pat peldi kādā labas redzamības okeānā, piemēram, jo GoPro kameras ir arī ūdens izturīgas.

5. Stilīgas un krāsainas zeķes


Lai dāvana būtu noderīga un patīkama, tai nav jābūt lielai un dārgai. Dāvanu dažādībai piedāvājam arī interesantu dāvanas ideju par draudzīgu cenu – krāsainas, stilīgas zeķes. Tās mūsdienās kalpo par lielisku aksesuāru, nevis tikai praktisku apģērba gabalu. Un tomēr dāvana paliek noderīga.

Zeķes ir dāvana, ko var izvēlēties bez grūtībām. Izmēra ziņā tas arī ir vienkārši, jo jāizvēlas vien aptuvenais izmērs.

Pašmāju uzņēmums Zee Socks piedāvā īpaši oriģinālu pieeju sākot jau ar iepirkšanās pieredzi līdz pat krāsainajiem un oriģinālajiem zeķu dizainiem.

6. Sporta pulkstenis aktīvai ikdienai


Sporta pulkstenis ir mūsdienīgs gadžets, kas noderētu ikvienam. Lai arī ir maldinošs uzskats, ka sporta pulksteņi nepieciešami vien sportistiem, tā nebūt nav. Šis pulkstenis spēj kalpot par lielisku motivācijas rīku, kas iedvesmo kustēties vairāk un sākt vai turpināt ievērot veselīgāku dzīvesveidu. 

Pulsometrs spēj uzskaitīt dienas laikā noieto soļu daudzumu un noteikt aktivitātes līmeni. Ir pierādīts, ka nedēļas laikā aktivitāšu ilgumam vajadzētu būt 150 minūtes. Šis pulkstenis tev pierādīs to, cik vienkārši ir sasniegt šo limitu. 

7. Brauciens ar kvadraciklu


Lieliska dāvanas izvēle vīrietim, kas mīl ātrumu un adrenalīnu, ir kvadraciklu noma. Tā ir iespēja izbraukāt interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur varēs atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. KMH jau vairāk nekā 10 gadus piedāvā krosa motociklu un kvadriciklu nomu.

Brauciens ar kvadraciklu sniegs lieliskas emocijas un būs kā veids, kur uzlādēties ar jaunu sparu un enerģiju. Ar dāvanu karti iespējams izklaidēties, braucot ar kvadriciklu vai krosa motociklu bērniem un pieaugušajiem, piedalīties individuālos treniņos ar motocikliem līdz 125 cc, kā arī iegādāties O'Neal motokrosa ekipējumu.

8. Ērta ūdens pudele


Ilgtspējīga ūdens pudele ir vēl viena lieliska dāvana vīrietim – un patiesībā ikvienam. Pietiekama ūdens daudzuma uzņemšana dienas laikā ir ļoti nozīmīga gan fiziskajai, gan garīgajai veselībai. Tāpēc piemērota ūdens pudele – gan pēc funkcionalitātes, gan piemērotības dzīvesveidam (sportam, ceļojumiem vai ikdienai), ir lieliska dāvana vīrietim.

Turklāt šī dāvana būs ne tikai praktiska, bet arī iedvesmojoša. Tā kalpos par atgādinājumu biežāk padzerties un ikdienā par sevi parūpēties.

Ja vīrietim tuvojas kādi lielāki svētki, piemēram, apaļa jubileja, laba dāvana varētu būt gudrā ūdens pudele. Tās ir padārgas, taču tas jau ir kā vesels gadžets. Gudrās pudeles tiek savienotas ar aplikāciju un piedāvā dažādus datus par uzņemot ūdens daudzumu, atgādinājumus padzerties utt.

9. Interneta veikala dāvanu karte


Praktiska un vienlīdz interesanta dāvana ir dāvanu karte kādā noderīgā interneta veikalā. Tādā, kura piedāvājumu klāstā ir viss nepieciešamais automašīnām, to kopšanai un uzturēšanai, ar TV, audio, video un foto risinājumi jebkurām vēlmēm.

Nav labākas dāvanas vīrietim par praktisku, noderīgu dāvanu, ko viņš var izvēlēties pats, balstoties uz savām vajadzībām. Galvenais izvēlēties labu un pēč iespējas universālāku veikalu, kur vīrietis varēs atrast sev vēlamo produktu.

10. Jaunākā spēļu konsole 


Spēļu jeb gaming kultūra manāmi aug un nemaz nedomā apstāties. Ar katru gadu tiek izlaistas ar vien jaunākas un grafiski papildinātākas spēles ar košām un smalkām detaļām. Iespējams, vīrietim, kam meklē dāvanu, patīk ik pa laikam uzspēlēt kādu spēli un novērst uzmanību no ikdienas raizēm un stresa. 

Tad lieliska dāvana būtu PlayStation 4 spēļu konsole vēl labākai spēlēšanas pieredzei ar jaunajām tikko iznākušajām spēlēm.

Šī ir dāvana, ko var uzdāvināt kopīgi, piemēram, no visas ģimenes brālim vai brālēnam. Papildus vēl var uzdāvināt kādu PS4 spēli. 

11. Aizraujošs ceļojums


Zinātkāriem un aktīviem cilvēkiem lieliska dāvana varētu būt kāds ceļojums. Ja vīrietim patīk mesties piedzīvojumos, lieliska doma ir uzdāvināt viņam kādu ceļojumu. 

Ja vīrietis labprāt izmēģinātu savus spēkus dabā un vēlas vēl nebijušās sajūtas, iespējams, vērts viņam uzdāvināt pārgājienam nepieciešamās lietas un noorganizēt maršrutu. Vai arī uzdāvināt izdzīvošanas komplektu. 

Šādos komplektos iespējams salikt visu nepieciešamo, piemēram, uguns uzsākšanai, higiēnas ievērošanai dabā, ātri pagatavojamos ēdienu utt. Šī ir noteikti interesanta dāvanas ideja.

12. Romantiska dāvana atpūtai divatā


Viena no patiešām jaukām dāvanām ir iespēja pabūt kopā ar savu mīļoto cilvēku un pavadīt kvalitatīvu laiku kopā. Ikdienas skrējienā bieži vien to neizdodas pilnvērtīgi izdarīt. Tāpēc šāda dāvana izrādīs rūpes pret tavu mīļoto vīrieti vai arī, ja esi jubilāra draugs, radinieks vai ģimenes locekli, tad šī dāvana pārim būs noteikti novērtēts žests. Turklāt romantiskas atpūtas veidi ir dažādi, lai no tiem spētu izvēlēties un atrast piemēroto.

Viens no patīkamākajiem atpūtas veidiem ar mīļoto cilvēku ir SPA. Vērts atcerēties, ka SPA atpūtas veidi arī ir dažādi. 

Iespējams izvēlēties starp masāžām, SPA rituāliem un procedūrām, baseiniem un pirtīm, palikšana pa nakti viesnīcas numuriņā utt. Atrodi kādu lielisku SPA viesnīcu, kas zināma ar tās labo servisu, piemēram, Ezeri SPA hotel, un atpūta jubilāram būs izdevusies.

Karaliskākai atpūtai iespējams izvēlēties arī tādu iespēju, kā atpūta pilī. Par to vairāk rakstā Apceļo Latvijas pilis un muižas – lieliska vieta atpūtai

Daudzas pilis un muižas tagad ir renovētas un labprāt uzņem viesus, tos lutinot ar nesteidzīgu atpūtu, gardām maltītēm restorānā, nakšņošanas iespējām un pilnvērtīgas relaksācijas SPA pakalpojumus.

13. Lidojums ar gaisa balonu


Dāvana, kas sniegs neaizmirstamas emocijas un vēl līdz šim neizbaudītu brīvības sajūtu ir lidojums ar gaisa balonu. Tas ir piedzīvojums, kas vismaz reizi mūžā ir jāizbauda katram cilvēkam. Lidojums uzsākas lēni, pacelšanās no zemes ir gandrīz nemanāma. Tāpēc šis varētu būt labs veids, kā pārvarēt savas bailes no augstuma un sajust, kā tas ir lidot kā putnam augstu debesīs.

Lidojums norisinās nelielās grupās, tādējādi iespējams dalīties sajūtās ar citiem, kas piedzīvo līdzīgas emocijas. 

Kopumā gan visam pasākumam jāierēķina aptuveni 3 stundas laika. Tas ir ieskaitot instruktāžu un lidojuma galā šampanieša tostu par veiksmīgo lidojumu un neaizmirstamām atmiņām.

14. Gaļas piegāde


Lieliska dāvana vīrietim, kam patīk atpūsties dabā un siltajā sezonā uzgrillēt šašliku, varētu būt gaļas piegāde. Piedāvājumā iespējams izvēlēties gan svaigu gaļu, gan desiņas un cīsiņus, šašlikus, kā arī žāvējumus un vēl citus produktus. 

Noderīga un praktiska dāvana vīrietim jebkurā laikā! It īpaši tiem vīriešiem, kam patīk gatavot ēst un pārsteigt savējos ar gardām maltītēm. Kvalitatīvām izejvielām ir īpaši liela nozīme.

Ceram, ka šīs idejas ir noderīgas un esi atradis vīrietim piemērotu dzimšanas dienas dāvanu.

 Vēl citas dāvanu idejas meklē šeit:

Lai jauki svētki un lieliskas dāvanu idejas!











Comments

Popular posts from this blog

Ziemassvētku dāvanas darbiniekiem

Ziemassvētki ir brīnišķīgs laiks, kad gaisā virmo prieks un pateicība. Svētku brīvdienas sagaidīt šķiet teju neiespējami, tāpēc labākais, ko Ziemassvētku sezonā darīt, ir svētkus pagarināt. Tieši tāpēc gatavošanās svētkiem sākas tik laicīgi, lai pēc iespējas ilgāk uzglabātu šo maģisko sajūtu un paspētu sagādāt Ziemassvētku dāvanas . Svētkos gribās apsveikt visus tuviniekus, draugus un mīļos cilvēkus, taču svarīgi neaizmirst arī citus cilvēkus – kolēģus un darbiniekus. Šie cilvēki ir tev līdzi katru darba dienu un jūs visi strādājat viena mērķa labā. Ja tie ir tavi darbinieki, kurus esi uzņēmis savā uzņēmumā, tad apsveikums svētkos ir vēl jo vairāk vietā. Darbinieki palīdz tavam uzņēmumam augt un par darbā ieguldītajām pūlēm ir pelnījuši kādu papildu jauku domu, labu vārdu vai nelielu apsveikumu. Ko dāvināt saviem darbiniekiem? Ir skaidrs, ka darbinieki ir jāapsveic un jāpasaka paldies par gada garumā ieguldīto darbu. Taču, labu gribot, reizēm gadās attapties pie garlaicīgā

Atrās Valentīndienas dāvanu idejas

  Valentīndiena ir tas īstais laiks, kad vēlreiz atceramies, cik mums ir svarīgas un mīļas mūsu otrās pusītes. Tā ir diena, kad pateikties un svinēt vienam otru. Savu pateicību katrs izsaka citādi, vienam tie ir mazi žesti, kā paša gatavotas vakariņas. Citi savu prieku izrāda ar lielākiem mājieniem, kā lidojums ar gaisa balonu. Lai nu kādas izvēles cienītāji mēs esam, zinām, ka mēs savas pusītes bez Valentīndienas dāvanām atstāt nevaram. Runā, ka mīlestībai ir sava valoda. Tā tiek iedalīta piecos galvenajos veidos un dāvanu saņemšana ir viens no tiem. Ja tava otrā pusīte novērtē oriģinālas, interesantas un sirdi sildošas Valentīndienas dāvanas, tad šis būs īstais raksts, kurā smelties idejas. Termokrūze Mums katram ir nepieciešams pa dzērieniem rokā. Vienam tā var būt kafija un tēja, bet citiem pietiks ar ūdeni. Lai nu kā, termokrūze nāk palīgā. Veikala UDENSPUDELE.lv termokrūzes , termosi un ūdenspudeles būs mīļa, oriģināla un noderīga dāvana jūsu otrajai pusītei.  Termokrūze bū

Zero waste korporatīvās dāvanas

Katram patīk saņemt dāvanas skaistā iepakojumā. Tikai retais aizdomājas, cik daudz piesārņojuma un problēmu 1 spīdīgs plastmasas maisiņš var sagādāt. Videi draudzīgāk būtu sveikt ģimeni, kolēģus un draugus ar mūsu zemei nekaitīgām dāvanām. Šis ir arī viens no Zero waste idejas principiem. Zero Waste ir principu kopums, kas runā par to kā veicināt atkritumu un iepakojumu daudzuma samazināšanu. Svētku laiks ir brīdis, kad par atstātajiem atkritumiem mums ir jāaizdomājas visvairāk. Tāpēc, lai palīdzētu mazāk kaitēt dabai, šajā rakstā esam izmeklējuši 5 Zero waste korporatīvās dāvanas, kas priecēs saņēmēju un nekaitēs zemei.   Virtuves komplekts Noderīga dāvana kolēģiem būtu kaste pilna ar Zero waste klasiskajām virtuves bagātīgām; nerūsējošs metāla dzērienu salmiņš, dažādu izmēru bambusa bļodas, birste trauku mazgāšanai un bišu vaska papīrs. Metāla salmiņus it īpaši ir iecienījuši bērni, bet bambusa traukus ikdienā lietos visi. Traukos lieliski samaisīsies dažādi salāti. Vasarās

Kādas dāvanas dāvināt pārim?

  Dažreiz pie oriģinālas dāvanu idejas nākas piestrādāt. Īpaši tad, ja tā ir dāvana pārim. Vajag atcerēties, ka abi partneri ir divi dažādi cilvēki, bet viņus savieno līdzīgas intereses. Dāvana pārim vienmēr būs vienkārša, bet sirsnīga. Baudāma vai lietderīga. Dāvanu vislabāk palīdzēs izvēlēties sapratne par to kāda rakstura abi cilvēki ir. Aktīvs pāris noteikti novērtēs, ja dāvana būs paredzēta kādam atraktīvam pasākumam. Mierīgāki pāri no atpūtas sagaidīs, ko piezemētāku, piemēram, vakariņas restorānā. Lai palīdzētu ērtāk vadīties plašājā dāvanu izvēlē, esam atlasījuši dažas populārākās dāvanas, ko varēsiet pasniegt savam iemīļotajam pārim.    Gultas veļas komplekts Pārim, kam brīvo laiku patīk pavadīt atpūšoties māju kompfortā, ieritināties segās ar popkornu un labu filmu, talkā nāks laba gultas veļa. Izvēlēties gultas veļu nav viegli, jo musdienās eksistē tik daudz dažādu veidu auduma, formas, rakstu, mīkstuma gultasveļas. Plašajā izvēlē var apmaldīties, tāpēc sākumā jāizvēlas

Stilīgas Ziemassvētku dāvanu idejas

Ziemassvētki ir dāvanu laiks – tā ir viena no svētku galvenajām tradīcijām. Tas gan nebūt nenozīmē, ka tā ir vienīgā šo svētku vērtība. Tā noteikti nav. Ziemassvētki ir ģimenes laiks, kad svarīgi atcerēties, cik ļoti mīlam savus tuvos un svarīgos cilvēkus mums apkārt un, ka nepieciešams pavadīt ar tiem pēc iespējas vairāk laika kopā. Tās ir galvenās svētku vērtības. Taču gada beigās ir patīkami saņemt arī kādu dāvanu no pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Rodas sajūta, ka par visa gada garumā padarīto tas tomēr ir kaut kādā ziņā nopelnīts.  Dāvināt dārgas un izsmalcinātas dāvanas nav obligāti. Ziemassvētki tomēr ir zināmi ar to, ka galvenā dāvana nāk no sirds un tiek veidota no labiem nodomiem. Par apdāvināšanas apmēriem katrā ģimenē ir citādāk pieņemts. Lai dāvana būtu liela vai maza, galvenais lai tā nav garlaicīga. Nevienam nepatīk saņemt vienu un to pašu zeķu pāri katru gadu bez izņēmumiem. Ja nu vienīgi tās nav pasaules mīkstākās un siltākās zeķes, protams. Lai atvieglotu tav

Dāvana darbiniekam dodoties pensijā

  Darbiniekiem aizejot no darba, ir labi uzdāvināt kādu dāvaniņu. Tā simbolizē pateicību par sadarbību, par paveikto darbu un ieguldītajām pūlēm. Savukārt, ja darbinieks dodas prom pensijā, tad tas ir vēl īpašāks notikums. Šī darba vieta ir bijusi noslēdzošā, tāpēc to ir vērts atcerēties ar prieku. Meklējot dāvanu darbiniekam, kas dodas pensijā, ir jāatrod kas īpašs. Šādai dāvanai vajadzētu būt lietišķai, taču arī jaukai un personīgai.  Šajā rakstā esam apkopojuši idejas par to, kas ir laba dāvana darbiniekam dodoties pensijā. Grāmatu komplekts Viena dāvanas ideja ir uzdāvināt grāmatas. Domājot par to, ka kolēģim jeb darbiniekam tagad būs daudz brīva laika nodoties saviem hobijiem, lasīšana varētu būt viens no tiem. Balstoties uz darbinieka vēlmēm un personību, izvēlieties vairākas grāmatas, ko apvienot vienā komplektā. Tās var būt gan interesantas, gan smieklīgas grāmatas. Jebkas, kas padarīs dzīvi priecīgāku un atgādinās par saviem bijušajiem kolēģiem un darba vietu ar smaidu. Ziedu

5 iemesli kāpēc Nela Gems rotas ir lieliska dāvana sievietei

Rotaslietas ir aksesuārs, kas patīk jebkurai sievietei. Rotas spēj pilnībā pārvērst koptēlu un skaisti papildināt apģērbu komplektu. Turklāt rotas mūsdienās ir tik dažādas, ka tās iespējams pielāgot jebkuras sievietes gaumei. Veikalos atrodamas gan mirdzošas, spīdīgas un košas, gan arī maigākas un ne tik uzkrītošas rotas. Tā ir lieliska dāvana sievietei jebkuros svētkos. Nela Gems rotaslietas ir iekarojušas tūkstošiem atbalstītāju sirdis ne vien to skaistuma, bet arī kvalitātes, cenas un personiskās pieejas dēļ. 1. Skaistas un mirdzošas rotas Nela Gems rotaslietas no citām rotām atšķiras ar to eleganci un acīmredzamo skaistumu. Lai arī šī zīmola rotaslietas iespējams pielāgot jebkuras sievietes gaumei, tās tomēr ir zināmas kā mirdzošas un iespaidīgas rotas. Tās noteikti izstaro pārliecību un to valkātajai liek justies par sevi pārliecinātai. Gatavojoties kādam pasākumam vai dzimšanas dienas ballītei, ar Nela Gems rotām iespējams skaisti sapucēties ar saskaņotu ro

Dāvanu komplekti – atslēga dāvanas saņēmēja iepriecināšanai

Sagatavojot kādam dāvanu, galvenais pasniegšanas mērķis ir viņu iepriecināt svētkos vai pateikt paldies. Saņemt dāvanas ir vienmēr patīkami, taču arī pie vizuālā noformējuma un dāvanas pasniegšanas veida ir labi iepriekš piedomāt. Viens no veidiem, kā dāvanai piešķirt īpašu vērtību, ir tās skaista iesaiņošana. Par to, kā to izdarīt pēc iespējas labāk, lasi mūsu rakstā Tik daudz veidi kā iesaiņot dāvanas . Un vēl viens veids, kā dāvanai piešķirt īpašu vērtību, ir ar papildus mazu dāvaniņu.  Saņemt dāvanu komplektu vienmēr ir patīkamāk, jo ir vairāk kā viena dāvana. Turklāt veidot dāvanu komplektus ir ne vien iepriecinoši jubilāram jeb dāvanas saņēmējam, bet tas ir interesanti arī pašam. Ir jāizdomā, kāda dāvana labi piestāvētu jau esošajai – kāda dāvana labāk papildinātu, izceltu un komplementētu jau esošo, galveno dāvanu. Šajā rakstā sniedzam dažus piemērus, kā galvenajai dāvanai pievienot papildus vērtību. Dāvanu karte SPA brīvdienām + vannas bumba SPA atpūta ir dāvana, ko ir ļoti pat

Ko uzdāvināt skolotājai izlaidumā?

  Prāto kāda būtu laba dāvana skolotājai izlaidumā? Gribas patiesi iepriecināt un pārsteigt tā, lai skolotājai šī  dāvana patiešām paliktu atmiņa uz ilgu laiku? Tad nepieciešams domāt mazliet plašāk par kādu telpaugu vai  labu grāmatu, kas ir kļuvušas par diezgan klasiskam lietām, ko skolotājas saņem izlaidumos. Dāvanu karte  kādam piedzīvojumam vai relaksācijai būs tieši laikā un atšķirsies no ierastā. Oriģinālu dāvanu idejas skolotājai izlaidumā Relaksācijai un skaistumam Dāvanu karte SPA būs tieši laikā skolotājai pēc garā mācību gada un saspringtā eksāmenu laika. Vērts padomāt  par procedūrām, kas mazina spriedzi, satraukumu un palīdz atbrīvoties no uzkrātā stresa. Uzdāvini mieru un  labsajūtu ar SPA rituālu, kas ietver, piemēram, nomierinošu ķermeņa masāžu, šokolādes rituālu vai masāžu ar  karstajiem vulkāniskajiem akmeņiem, kas kombinēta ar aromterapiju, ādas procedūras un zālīšu uzlējuma  baudīšanu. Kurai sievietei gan nepatīk saposties? Varb